Esittely

Indian Classical & Contemporary Dance Society Finland, Bolly Beat Dance School & Bolly Beat Dancers ry

ICCDSF ry on helsinkiläinen yhdistys, joka on perustettu joulukuussa 2013. Bolly Beat Dance School -tanssikoulu ja Bolly Beat Dancers -tanssiryhmä toimivat molemmat sen alla. Tanssikoulun ja -ryhmän historia ulottuu aina vuoteen 2008.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää intialaistaustaisia tanssin- ja liikunnanmuotoja sekä taiteen ja kulttuurin tuntemusta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää tanssin ja liikunnan kursseja. Lisäksi yhdistys järjestää näytöksiä, juhlia, kulttuuritapahtumia ja muuta vastaavaa toimintaa.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki yli 15-vuotiaat henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäseneksi voi liittyä joko fyysinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta tai toimintaa. Lue lisää kannatusjäsenyydestä täältä

Yhdistyksen jäsenmaksu on 15 e / vuosi. Jokainen Bolly Beat Dance Schoolin kursseilla käyvä oppilas ja Bolly Beat Dancers -ryhmän tanssija on automaattisesti yhdistyksen jäsen.

Etsimme myös yhteistyökumppaneita ja sponsoreita yhdistyksellemme.

Jos olet kiinnostunut jäseneksi liittymisestä tai yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä ICCDSF:n täällä