Tietosuojalauseke

Indian Classical & Contemporary Dance Society Finland, Bolly Beat Dance School & Bolly Beat Dancers ry

Y-tunnus: 2594948-2

Indian Classical & Contemporary Dance Society Finland, Bolly Beat Dance School & Bolly Beat Dancers ry (myöhemmin ICCDSF) on sitoutunut suojaamaan verkkosivustonsa käyttäjien yksityisyyttä. Tässä tietosuojalausekkeessa on kerrottu, millaisia tietoja käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja miten käyttäjä voi niihin vaikuttaa.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt lausekkeen ehdot.

1. Millaisia henkilötietoja keräämme?

Yhteystiedot-sivulla ja Tanssikoulun ilmoittautumissivulla on mahdollista ottaa yhteyttä ICCDSF:iin kysymyksiä, ilmoittautumisia ja yhteydenottoja varten. ICCDSF voi siinä yhteydessä kysyä henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

2. Mihin henkilötietoja käytetään?

Asiakkaiden henkilötietoja voidaan käyttää mm. tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, pyyntöihin ja kysymyksiin vastaamiseen, jäsen- ja suoramarkkinointirekisterin ylläpitoon, laskutukseen ja muihin vastaaviin toimintoihin.  

ICCDSF voi myös lähettää asiakkaille tiedotteita sekä muutosilmoituksia koskien tuotteitamme, palveluitamme ja tapahtumia.

3. Mistä henkilötiedot saadaan?

ICCDSF saa henkilötiedot asiakkaalta. Tiedot voivat olla palvelujen käytöstä havainnoituja ja johdettuja.

4. Ketkä käsittelevät henkilötietoja?

Henkilötietoja käsittelevät vain ne ICCDSF:n hallituksen jäsenet, jotka tarvitsevat niitä tehtäviensä suorittamiseen.

Henkilötietoja käsitellään aina huolellisesti ja noudattaen hyvää tietojenkäsittelytapaa.

5. Miten kerättyjä tietoja säilytetään?

Henkilötietojen suojaamisessa noudatetaan lain edellyttämää huolellisuusvelvoitetta ja tiedot ovat suojatut huolellisesti käyttämällä asianmukaisia tietosuoja- ja tietoturvakeinoja.

Kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan kuin on tarpeen tietojen keruun tarkoituksen ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

6. Kenelle luovutamme henkilötietoja?

ICCDSF ei luovuta sivulla vierailijan yhteystietoja kolmansille osapuolille ilman tietojen antajan suostumusta muutoin kuin lain sitä vaatiessa.

7. Asiakkaan oikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tai puutteellisen tiedon oikaisua sekä rekisterissä olevan käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeettoman tai vanhentuneen tiedon poistoa.

8. Mihin voit ottaa yhteyttä?

Henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedustelut ja pyynnöt lähetetään osoitteeseen: info@bollybeat.fi