Kati Viitanen

Kati aloitti tanssinopintonsa vuonna 2010 bollywoodilla Tampereella. Ennen tanssi ei ollut tuntunut omalta lajilta, mutta intialainen tanssi vei samantien mennessään ja nälkä kasvoi syödessä. Katin suurin kiinnostuksen kohde bollywood-tanssin lisäksi ovat Intian klassiset tanssit. Intialaisten tanssien lisäksi Kati on tanssinut katutansseja, American Tribal Style -vatsatanssia sekä dancehallia ja tutustunut monipuolisesti eri tanssityyleihin.

Kati on monipuolinen tanssija ja inspiroiva opettaja, jolla on silmää yksityiskohdille ja musikaalisuudelle. Hän on esiintynyt vuodesta 2010 lähtien sekä Suomessa että ulkomailla soolona ja ryhmissä lukuisilla live- ja televisiokeikoilla. Katilla on 5 vuoden kokemus tanssin ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta lapsille ja aikuisille. Vuonna 2016 mukaan tarttuivat myös liikuntaneuvojan paperit Varalan urheiluopistosta, erikoistumisalueina lasten ja nuorten liikunta sekä valmennus. 

Kati on yksi tamperelaisen Fusia Performing Arts -tanssikoulun kolmesta perustajasta, ja opettaa semiklassista bollywoodia ja bollywood-tanssia lapsille ja aikuisille. 

Kati opiskelee Pohjois-Intialaista klassista tanssia, kathakia, Hanna Mannilan johdolla Bolly Beat Dance Schoolilla, sekä Etelä-Intialaisia klassisia tansseja Bharatanatyamia sekä Mohiniyattamia Gayathri Menonin johdolla Fusia Performing Arts -tanssikoululla.

 Kati.jpg