Yleistä tunneista

Tunneista

Koulumme vakiotunnit ovat maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Katso tuntiaikataulut täältä. Tunneille mahtuu lajista riippuen 15-20 henkeä.

Useimmilla vakioviikkotunneilla valmistellaan kauden aikana koreografia tai pari, ja tunnit etenevät oppilaiden edistymisen mukaan. Näin ollen yksittäis- tai korvaustunneilla käyvät saattavat joutua tsemppaamaan kovastikin uusien askeleiden kanssa, varsinkin loppukaudesta, koreografian ollessa jo pidemmällä. Jos et pääse jollekin tunnille, voit tulla korvaamaan mille tahansa toiselle tunnille haluat.

 

Tasot

Tanssikurssien tasot tarkoittavat eri lajeissa hieman eri asioita. Klassisten tanssien tunneilla opetellaan lajin tekniikkaa ja edetään selvästi, kun taas bollywood-tuntien tasot eivät eroa niin paljon toisistaan.

Taso 1 – Alkeet - Sopii vasta-alkajille tai tanssia jo vähän harrastaneille. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, vaikket olisi koskaan tanssinut aikaisemmin!

Taso 2 – Alkeisjatko - Sopii lajin perusteet hallitseville.

Taso 3 – Keskitaso - Sopii lajia pidempään harrastaneille.

Taso 4 – Edistyneet - Sopii edistyneille, opetus on nopeatempoista ja vaatii hyvää kuntoa. 

 

Varusteista

Kaikkia tunteja varten suosittelemme ottamaan turvallisuussyistä pois korut, kellot ja purukumit. Tanssiessa voi olla joko paljain jaloin tai sisäliikuntakengissä (esim. aerobictossut tai tanssilenkkarit). Joogatunnille tarvitset oman maton mukaasi. Muista vaatetus-asioista on tuntien kuvauksissa lajikohtaiset ohjeet.

 

Tapaturmavakuutus

Muistathan, että tanssia harrastavalla on hyvä olla oma vapaa-ajan vakuutus. Bolly Beat Dance Schoolin kursseilla ei ole erillistä vakuutusta oppilaille.