Tilaa esitys/ opetusta

Bolly Beat Dancers tarjoaa:

  • Esityksiä yrityis- ja yksityistapahtumiin
  • Yksityistunteja
  • Polttaritunteja
  • Yritystunteja
  • Oppitunteja kouluille

 Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella tai täältä

 

Esitykset yritys- ja yksityistapahtumiin

Tilaa meiltä värikäs esitys pikkujouluihin, häihin, konferenssiin tai muuhun tapahtumaan!

Bolly Beat Dancers on Suomen monipuolisin intialaisia tansseja esittävä tanssiryhmä. Monen vuoden kokemuksella iloinen ja vauhdikas ryhmämme tanssii bollywood-tanssin lisäksi myös eteläintialaista kollywood-tanssia ja reipasta bhangraa sekä taidokkaita klassisia intialaisia tansseja: mystistä bharatanatyamia, joka muinoin oli osa eteläintialaisten temppeleiden rituaaleja, sekä pohjoisintialaista kathakia, jonka eleganssi koostuu jalkojen rytmisarjoista ja nopeista pirueteista.

Voit tilata meiltä tilaisuuteenne sopivan esityksen (kesto esim. 15 tai 30 min). Otamme mielellämme vastaan toiveita sisällön suhteen ja lupaamme järjestää unohtumattoman upean shown!

Lue lisää tanssiryhmästämme täältä

 

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja kaikissa tanssikoulumme lajeissa niistä innostuneille. Tervetuloa kokemaan tanssin iloa!

Lajikuvaukset löydät täältä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Alempana tietoa yksityisistä ryhmätunneista (“yritystunneista”).

 

Polttaritunnit

Oletko järjestämässä polttareita ja etsimässä hauskaa ohjelmanumeroa? Bollywood-tanssitunti on mitä loistavin vaihtoehto!

Toiveittenne mukaan tanssitunti voi olla joko reipas ja vauhdikas tai sitten naisellinen ja herkkä. Kyseessä voi olla alkeistason tai keskitason tunti. Jos teitä on tarpeeksi iso ryhmä, voimme suunnitella päivään muutakin hauskaa, kuten lainata kaikille kauniille tanssijattarille ja komeille tanssijoille aidot intialaiset puvut!

Ota yhteyttä niin yhdessä voimme räätälöidä juuri teille sopivan paketin!

 

Yritystunnit

Virkistyspäivä tai muu erikoistapahtuma tiedossa? Tilaa meiltä opettaja pitämään ryhmälle lystikäs bollywood-tanssin tunti tai voimaannuttava jooga-tunti!

Toiveittenne mukaan tanssitunti voi olla joko vauhdikas ja liikunnallinen tai vähän rauhallisempi. Tuntien määrästä ja kestoista voimme myös neuvotella.

Ota yhteyttä niin yhdessä voimme räätälöidä juuri teille sopivan paketin!

 

Oppitunnit kouluille

Tilaa meiltä opettaja pitämään reipas ja värikäs bollywood-tanssitunti, rentouttava jooga-tunti, tai oppilaiden silmät kulttuurien monimuotoisuudelle avaava klassisen kathak-tanssin tunti!

Opettajamme voi tulla kouluunne pitämään kertatunnin tai tulla useamman kerran vaikka usean viikon ajan. Tunti voi sisältää pelkkää tanssia ja liikuntaa, tai myös luentomaisen osuuden Intian tanssiperinteistä ja kulttuurista.

Ota yhteyttä niin yhdessä voimme räätälöidä juuri teille sopivan paketin!

 

Ota yhteyttä meihin!

 Puhelimitse
 Sähköpostitse