Bollywood

Bollywood on Intian hindinkielisistä elokuvista tuttua tanssia, jossa monet vanhat ja uudemmatkin perinteet ja tyylit yhdistyvät tunnepitoiseksi, värikkääksi kokonaisuudeksi. Lajin liikekieli sekoittaa ikivanhoja intialaisia klassisia- ja kansantansseja kotimaansa ulkopuolisiin lainoihin hiphopista itämaiseen tanssiin. Tanssiin kuuluu vahvasti teatraalisuus ja toisinaan myös leikittely ja huumori. 

Bolly Beat Dance Schoolin tarjoaa keväällä 2018 bollywood-tanssia sekä lapsille että aikuisille.

BollyBeat_kuvaJaanaTihtonen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bollywood 10-16 -vuotiaat – Opettaja: Hanna Mannila

Tämä ryhmä on tarkoitettu nuorille ja tunneilla koreografiat ovat jo hieman haastavampia, tanssin iloa unohtamatta. Nyt opitaan klassisen tanssin tekniikan alkeita: pyörähdyksiä sekä intialaisiin tansseihin oleellisena osana kuuluvia käsien asentoja ja liikkeitä. Kurssilla harjoitellaan myös tunteiden ilmaisua kehon ja tanssin avulla. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita! 

Varusteet: Rennot ja mukavat vaatteet; voimistelutossut, sukat tai paljaat jalat. Mukaan mahtuu max. 10 lasta. Vanhemmat voivat odottaa salin ulkopuolella tunnin päättymistä. 

Bollywood Alkeisjatko - Opettaja: Mikaela Jokinen

Kurssi sopii sekä aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tansseista, tai lajeja jo aiemmin harrastaneille. Otamme kaikentasoiset tanssinystävät huomioon ja muokkaamme kurssin ohjelmaa sopivammaksi kauden aikana, jos sille on tarvetta. Kurssilla tutustutaan iloisen bollywood-tanssin monimuoteiseen maailmaan muutaman erityylisen koreografian avulla.  
 
Varusteet: Rennot ja mukavat vaatteet; voimistelutossut, sukat tai paljaat jalat; vesipullo.

lapset.jpg