Sanna Laine

SannaL_Bollywood_kuvaJaanaTihtonen.jpgSannan tanssitaival alkoi  jo alle 10-vuotiaana show-tanssin parissa. Bollywood-tanssiin hän tutustui alunperin ystävänsä polttarijuhlien yhteydessä. Tanssi vei mennessään aluksi viikkotunneille ja myöhemmin Bolly Beat Dancers -tanssiryhmään, jossa hän on tanssinut jo vuodesta 2011. Viime vuosina hän on myös toiminut yhtenä ryhmän koreografeista.

Bollywood-tanssin lisäksi Sanna on opiskellut usean vuoden myös klassista bharatanatyam-tanssia mahtavan Ann Ojalan johdolla. Bharatanatyam on tärkeä osa Sannan tanssiharrastusta sen dynaamisuuden ja tasapainoa kehittävien ominaisuuksiensa takia.

Tanssiryhmän kautta Sanna on myös tutustunut moniin eri tanssityyleihin kuten pohjoisintialaiseen bhangraan, jossa häntä viehättää tanssin valtava positiivinen energia. Intialaisissa tansseissa Sannaa innostavat niiden kerronnallisuus ja niihin sisällytetty hauskanpito; tanssin pyörteissä ei usein edes huomaa liikkuvansa. Tämän saman tunteen hän haluaa myös välittää oppilailleen.

Sanna on myös tanssikoulun kurssisihteeri ja vastaa yhdistyksen markkinoinnista yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi hän harrastaa charleston-tanssia.

 Kuva: Jaana Tihtonen